Skip to main content

Personal training

Maatwerk, afgestemd op de groei die jij wilt doormaken. Eén op één, één op twee en small group training.

Training op maat

Rondhangen in de sportschool zonder resultaat, niet weten wat je met al die apparaten moet, blessureleed, niet genoeg zelfvertrouwen hebben om door te gaan… deze frustraties zijn verleden tijd als je kiest voor personal training. Met een personal trainer sta je er namelijk niet alleen voor en ben je gegarandeerd van effectieve en leuke trainingen.

De trainingen die je volgt zijn speciaal voor jou op maat gemaakt, afgestemd op de groei die jij wilt doormaken. Nadat wij jouw traject hebben bepaald, maak ik o.a. een persoonlijk trainingsschema.

Dit schema kunnen we altijd tussentijds bijstellen. Zo blijven de trainingen uitdagend en perfect afgestemd op jouw individuele ambities. Gezond en fit leven is meer dan sport.

Bij personal training met Jelle is er daarom altijd ruimte om te praten over op welke manieren je nog fitter kunt worden. Misschien kunnen we samen al kleine aanpassingen vinden die jou veel opleveren.

Wil je echt verder gaan dan de fysieke personal training, kijk dan eens bij de mogelijkheden voor voeding en coaching.

Personal training voor twee

Kies je voor personal training, dan train je één-op-één met Jelle. Maar wist je dat je ook met een vriend(in), je partner, buur, collega of familielid personal training kan volgen?

Deze één-op-twee trainingen met Jelle zijn afgestemd op jullie individuele niveaus en doelen. Het kan dus voorkomen dat jullie tijdens een gezamenlijke training, verschillende oefeningen doen. Op die manier train je gezellig samen en werk je tegelijkertijd aan je persoonlijke doelen! Een mooi voordeel is natuurlijk dat je tegen minder kosten, toch de persoonlijke aandacht van een personal trainer ervaart.

Naast personal training (één-op-één en één-op-twee) behoren small group training en bedrijfsfitness.

Gratis intakegesprek met Jelle

Tijdens het gratis intakegesprek vertel je mij wat jij graag wilt bereiken. Afvallen, het verbeteren van je gezondheid en conditie, sterker worden, het krijgen van een strakker lichaam, het opbouwen van spiermassa, alle doelen zijn mogelijk.

We kijken samen naar wat jouw lichaam nodig heeft om gezond en fit te worden. Aan de hand daarvan bespreken we de mogelijkheden voor het traject.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden, op zoek naar
meer informatie of wil je een intakegesprek inplannen?