Skip to main content

Trainingsschema

Een specifiek schema dat pas bij jouw doel.

Persoonlijk schema

Als je googelt naar een trainingsschema dat past bij jouw doelstelling, krijg je vaak te maken met ingewikkelde informatie. Bodyweight-oefeningen, compoundoefeningen, powerlifting… Huh? Precies. Laat je hierdoor niet uit het veld slaan!

In die wirwar van ingewikkelde informatie staat namelijk niets over jou en precies daar gaat het bij Fit met Jelle wel om. Ik help je met een trainingsschema dat voor jou op maat is gemaakt en je helpt jouw persoonlijke doel te halen.

Hoe vaak per week moet ik sporten? Welke oefeningen moet ik doen? Hoeveel sets en hoeveel herhalingen? Dat is afhankelijk van je individuele trainingsdoelen. Op basis daarvan bepalen we wat voor jou haalbaar is, goed vol te houden is én waardoor je blijvend resultaat zult boeken. Gaandeweg kunnen we het schema aanpassen zodat je altijd houvast hebt.

Je kan een trainingsschema los kopen maar hier zit altijd een uurtje personal training bij zodat ik kijk of alles goed uitgevoerd wordt en het schema goed lukt. Naast een passend trainingsschema maak ik voor jou ook een doelgericht voedingsschema op maat.

Gratis intakegesprek met Jelle

Tijdens het gratis intakegesprek vertel je mij wat jij graag wilt bereiken. Afvallen, het verbeteren van je gezondheid en conditie, sterker worden, het krijgen van een strakker lichaam, het opbouwen van spiermassa, alle doelen zijn mogelijk.

We kijken samen naar wat jouw lichaam nodig heeft om gezond en fit te worden. Aan de hand daarvan bespreken we de mogelijkheden voor het traject.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden, op zoek naar
meer informatie of wil je een intakegesprek inplannen?