Skip to main content

Over Jelle

Een gezonde levensstijl geeft mij veel energie en het enthousiasme om het beste uit mijzelf te halen.

Jelle van der Kuij

Mijn naam is Jelle van der Kuij. Sport is voor mij meer dan fit worden en blijven. Een gezonde levensstijl geeft mij veel energie en het enthousiasme om het beste uit mijzelf te halen.

Die energie en dat enthousiasme breng ik graag over op jou, zodat jij vol zelfvertrouwen bent. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jij (weer) plezier hebt in het bewegen, trots bent op je prestaties en de resultaten boekt waar jij naar verlangt.

Het werken met een personal trainer is dé oplossing voor drukbezette mensen, mensen met behoefte aan persoonlijke aandacht en iedereen die op zoek is naar een houvast in het vinden van een gezonde levensstijl. Afhankelijk van je doelen kan ik je helpen met personal training, voeding en coaching.

Gratis intakegesprek met Jelle

Tijdens het gratis intakegesprek vertel je mij wat jij graag wilt bereiken. Afvallen, het verbeteren van je gezondheid en conditie, sterker worden, het krijgen van een strakker lichaam, het opbouwen van spiermassa, alle doelen zijn mogelijk.

We kijken samen naar wat jouw lichaam nodig heeft om gezond en fit te worden. Aan de hand daarvan bespreken we de mogelijkheden voor het traject.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden, op zoek naar
meer informatie of wil je een intakegesprek inplannen?